12/03/2023
Terug naar overzicht

Vreemdgaan-Wisselleren 2023

Vreemdgaan is een vorm van wisselleren. Met Vreemdgaan-Wisselleren willen we medewerkers uit het brede, intersectorale zorglandschap de kans bieden om hun job voor eventjes in te wisselen om ergens anders mee te draaien en bij te leren. Vreemdgaan-Wisselleren maakt dit bovendien intersectoraal mogelijk. We moedigen organisaties aan om letterlijk (of digitaal) de deuren open te zetten en hun aanbod kenbaar te maken in de vorm van een vacature.  

Alle vacatures zijn ingediend, tijd om je keuze te maken!

 

Dankzij het enthousiasme van organisaties om hun deuren open te stellen, kunnen we ook dit jaar aan jou een waaier van intersectorale mogelijkheden aanbieden! Er zijn voor de provincie West-Vlaanderen 45 gastorganisaties, dit samen goed voor 137 plaatsen.

 

Wil je graag kennismaken met een andere werking of even kort meedraaien in een (on)bekende organisatie? Dat kan: bekijk het ruime intersectorale vacature-aanbod  van Vreemdgaan-Wisselleren voor jouw provincie, kies drie favorieten en schrijf je in! 

Een uitgebreid stappenplan over hoe je kan inschrijven vind je hier terug.  

 

Inschrijven voor Vreemdgaan-wisselleren is nog mogelijk tot en met 12 maart. 

 

Op 20 maart word je als wisselleerder met een gastorganisatie gematcht en krijg je allebei de contactgegevens toegestuurd om het wisselleermoment tussen eind maart en eind juni in te plannen.

Wij kijken uit naar je deelname! 

Voor meer info kan je steeds terecht op de website of kan je contact opnemen met Natascha Deblauwe via het mailadres natascha.deblauwe@wingg.be of het telefoonnummer 0486/12.11.10.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×