Contacteer ons

Op deze pagina vindt u (linken naar) de contactgegevens van het zorgaanbod dat WINGG zelf organiseert. Voor de websites van onze netwerkpartners verwijzen wij u naar de pagina Links.

WINGG Crisis

Indien u als hulpverlener op zoek bent naar kortdurende hulp in een crisissituatie, vindt u hier meer informatie over het Crisisprogramma WINGG.

WINGG Crosslink

Hulpverleners (CLB, jeugdhulp, huisarts, pediater, CAW, ...) die op zoek zijn naar een gepaste hulpverlening voor kinderen en jongeren met een geestelijk gezondheidsprobleem krijgen hier consult, advies en ondersteuning.

Wilt u een vorming op maat van uw organisatie of bent u op zoek naar een vorming rond geestelijke gezondheid bij kinderen, jongeren of hun context: neem contact op met leonie.panen@wingg.be of op 0488/82.79.15.

WINGG Care

Als hulpverlener kan u hier samen met de patiënt en zijn context een aanmeldingsformulier invullen.

Als u in verband met een aanmelding vooraf telefonisch contact wenst met iemand van het Mobiel Team Care WINGG kan u best contact opnemen met Wannes Vandenbussche (0486/12.11.15, wannes.vandenbussche@wingg.be) of met Marie Deboutte (0478/66.26.58, marie.deboutte@wingg.be).

De 'onthaaltelefoon': met algemene vragen over de werking van de mobiele teams kan u op weekdagen van 9u-12u terecht op 0472/43.59.74.

Conventie 'ambulante psychologische zorg in de eerste lijn'/Eerstelijnspsychologen

Wanneer je een eerstelijnspsycholoog zoekt, vind je die via elpen.be.

Ben je zelf klinisch orthopedagoog of psycholoog en zoek je info rond de conventie, dan kan je hier terecht.

WINGG Casemanagement

Casemanager Crisisoverleg: Tim Verbeke, tim.verbeke@wingg.be, 0486/12.11.13
Casemanager Zorgoverleg: Thijs Veys, thijs.veys@wingg.be, 0486/12.11.12 

ODET

ODET (Ouders met Druggebruik Expertise Team) is er voor iedereen die in contact komt met kinderen waarvan de ouders drugs gebruiken. Contactgegevens vind je hier.

Telefonische permanentie

Op dinsdagvoormiddag van 9u tot 12u en donderdagnamiddag van 13u tot 16u kan u ODET rechtstreeks telefonisch bereiken op het algemeen nummer: 051/43.29.93.

Via mail

algemeen.odet@wingg.be

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×