Contacteer ons

Op deze pagina vindt u (linken naar) de contactgegevens van het zorgaanbod dat WINGG zelf organiseert. Voor de websites van onze netwerkpartners verwijzen wij u naar de pagina Links.

WINGG Crisis

Indien u als hulpverlener op zoek bent naar kortdurende hulp in een crisissituatie, vindt u hier meer informatie over het Crisisprogramma WINGG.

WINGG Crosslink

Hulpverleners (CLB, jeugdhulp, huisarts, pediater, CAW, ...) die op zoek zijn naar een gepaste hulpverlening voor kinderen en jongeren met een geestelijk gezondheidsprobleem krijgen hier consult, advies en ondersteuning.

Wilt u een vorming op maat van uw organisatie of bent u op zoek naar een vorming rond geestelijke gezondheid bij kinderen, jongeren of hun context: neem contact op met annick.dobbelaere@wingg.be of op 0488/82.79.15.

WINGG Care

Als hulpverlener kan u hier samen met de patiënt en zijn context een aanmeldingsformulier invullen.

Als u in verband met een aanmelding vooraf telefonisch contact wenst met iemand van het Mobiel Team Care WINGG kan u best contact opnemen met Wannes Vandenbussche (0486/12.11.15, wannes.vandenbussche@wingg.be) of met Leen Cornelis (0486/12.11.07, leen.cornelis@wingg.be).

Met algemene vragen over de werking van de mobiele teams kan u terecht op het algemene nummer 0472/43.59.74.

 

Eerstelijnspsycholoog

Wanneer u lijdt aan een mild tot matig psychisch probleem kan u zich - na verwijzing door een arts (huisarts, CLB-arts, kinder- en jeugdpsychiater, pediater, arts Kind en Gezin, ...) - aanmelden bij een eerstelijnspsycholoog. Meer info vindt u hier.

 

WINGG Casemanagement

Casemanager Crisisoverleg: Tim Verbeke, tim.verbeke@wingg.be, 0486/12.11.13
Casemanager Zorgoverleg: Thijs Veys, thijs.veys@wingg.be, 0486/12.11.12 

 

ODET

ODET (Ouders met Druggebruik Expertise Team) is er voor iedereen die in contact komt met kinderen waarvan de ouders drugs gebruiken. Contactgegevens vind je hier.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×