Terug naar overzicht

Bouw mee aan het strategisch plan 2025 - 2028 van WINGG!

Het nieuw strategisch plan van het netwerk is vollop in de maak.

We willen dit plan graag participatief tot stand laten komen en zoeken dus jonge mensen, ouders en hulpverleners die willen meehelpen. 

Wil je graag meedenken over de toekomst van het netwerk? Schrijf je dan in voor één of meerdere dialoogcirkels via deze link

Wie zorg nodig heeft, weet waar naartoe - woensdag 23/10 - 13u30 - 17u30

Wie durft verdwalen vindt nieuwe wegen ... of toch niet?

Het landschap van geestelijke gezondheidszorg blijft voor veel jonge mensen en ouders een doolhof. Niks zo frustrerend als verdwalen wanneer je de weg al kwijt bent. Zelfs voor hulpverleners is het soms moeilijk om de weg te vinden. Het is dus de uitdaging om jonge mensen en kinderen goed te informeren en de zorg vlot toegankelijk te maken. Maar hoe?

Wie zorg nodig heeft, krijgt die ook - woensdag 13/11 – 13u30 tot 17u30

Over potjes en dekseltjes en over dekselse potjes...

Wachtlijsten blijven een schrijnend probleem. Er zijn niet genoeg dekseltjes voor alle potjes. Maar past er op elk potje wel een dekseltje? Slagen we er voldoende in om de zorg aan te passen aan de echte vraag van kinderen en jongeren en hun leefwereld? En heeft elk potje wel een dekseltje nodig? Durven we de manier waarop we zorg vandaag organiseren in vraag stellen?

Gebruikers ervaren een zorgvuldig aansluiten bij overgangen - donderdag 28/11 - 16u tot 20u 

Schipper mag ik over varen?...

Jonge mensen met psychische problemen komen vaak in aanraking met verschillende diensten en hulpverleners. Om breuken te vermijden is het belangrijk dat we goed samenwerken. Dit is niet altijd gemakkelijk en het vergt duidelijke afspraken maar ook vertrouwen in elkaar. Welke rol moet en kan het netwerk spelen?

Meer info vind je HIER

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×